Tema: Retspolitik

content-picture.php

En ung mand blev stukket ned under fejringen af den muslimske Ramadans afslutning i Odense-forstaden Vollsmose. 70-80 unge med indvandrerbaggrund følger efter offeret til skadestuen på Odense Universitetshospital.


2.
september
2012
Læst: 938 gange.
content-picture.php

Den algeriske befrielseskamp blev en blodig affære. En tiendedel af den algeriske befolkning blev dræbte. Det blev solidaritetsarbejdet også. Ingen, som var aktive i solidaritetsarbejdet med Algeriet, kunne føle sig sikre noget sted i verden.


8.
juni
2012
Læst: 826 gange.
content-picture.php

Ukritisk viderebragte PET-Kommissionen nogle gevaldige røverhistorier om ulovlige SAP-aktiviteter fra PET’s arkiver. Nye oplysninger viser, at PET ikke selv tog dem alvorligt. Forfatterne til afsnittet i kommissionsrapporten nægter at forklare sig.


4.
januar
2011
Læst: 897 gange.
content-picture.php

Initiativet “Forslag 19” får opbakning fra en bred koalition og har øjensynligt en reel chance for at vinde ved folkeafstemningen i Californien, trods modstand fra ledelsen i såvel det Demokratiske som det Republikanske Parti.


22.
september
2010
Læst: 763 gange.
content-picture.php

Tre af PET-kommissionens folk har begået en populærversion med ”de mest dramatiske og interessante sager”.


20.
december
2009
Læst: 959 gange.
content-picture.php

Opfordring fra ‘Kirkeasyl’, hvis og når politiet vil forsøge at sende personer ud af landet.


27.
august
2009
Læst: 721 gange.
content-picture.php

Søndag den 1. marts 1998 trådte Anders Nørgaard frem på skærmen på TV2 og fortalte, hvordan han i en længere periode havde spioneret i SAP for PET. Senere fulgte en række lignende afsløringer. Efter et halvt års forsøg på bortforklaringer valgte regeringen og folketingsflertallet til sidst at nedsætte den PET-kommission, som den 24. juni i år offentliggør sin rapport.


23.
juni
2009
Læst: 823 gange.
content-picture.php

19 mennesker har i den seneste tid været genstand for endnu et af Dansk Folkepartis rabiate angreb – og endnu engang er intet offer for stort i forsvaret for ”danskhed” og ”dansk” kultur.


15.
december
2008
Læst: 742 gange.
category.php