Tema: Terror og terrorister

content-picture.php

Vores sympati og solidaritet går til ofrene, deres familier og venner efter det forfærdende angreb på en LGBT-natklub i Orlando.


15.
juni
2016
Læst: 1012 gange.
content-picture.php

Mød Magnus Esmark og Silas Marker på Påskeseminaret. Hvorfor vokser højrepopulismen og racismen frem i Europa? Racismen tager forskellige former, og ser forskellig ud rundt omkring i Europa. Nogle steder i form af stramninger fra staten og nogle steder i form af brandattentater på asylcentre.


24.
februar
2016
Læst: 887 gange.
content-picture.php

Vi fordømmer på det kraftigste terrorangrebene i Beirut og Paris den 12. og 13. november. Vores solidaritet går til dem, der hver dag lider under terroren, som efterladte, som ofre og som flygtninge.


15.
november
2015
Læst: 918 gange.
content-picture.php

Onsdag den 21. november eksploderede en bombe i en bus i Tel Aviv, og Israels faste allierede USA var hurtig til at fordømme bombningen som et terrorangreb. Til gengæld kom der ingen fordømmelse af Israels angreb mod Gaza, som startede to uger inden busbomben. Tværtimod. Både USA og den danske regering – i form af udenrigsminister Villy Søvndal – fremhævede derimod Israels ret til at ”forsvare sig selv”.


23.
november
2012
Læst: 678 gange.
category.php